Szerző: thandy | 2007. október 17.

Dr. House 4. évad – első részek

house

Bevallom nagyon meglepődtem, amikor kaptam a hírt, hogy valakinek a monitorján egy még ismeretlen szituációban tűnt fel a modoráról jól ismert dr. House 🙂 Később aztán rájöttem, hogy igen…valóban…itt egy nem várt új szezonról van szó, ami maga után vonja, hogy azonnal el kell kezdeni nézni 😀

A harmadik évad némiképp csalódásokkal teli ért véget, hiszen felbomlott a jól működő team, House magára maradt a kórházban.Éppen ezért lepődtem meg az új évadon, hiszen képtelenségnek tartotta, hogy a szokásos csapat nélkül folytatódjon a sorozat. De mégis így lett 😀 Ami nem is nagy baj, hiszen mindenféleképpen egy nagyon jó sorozatról van szó.

Igaz a részek többnyire ugyanarra a sémára épülnek (ismeretlen betegséggel behozott páciens, akinek valami kimondhatatlan nevű betegsége van, vagy akár egyszerre több is 😀 , majd a House által megfejtett rejtvény, és a megoldás), a dr. House mégis kielégíti a nézők igényeit. Erről elsősorban magának a főszereplőnek a modora gondoskodik, ami úgy vélem igazán különleges, sajátos 😀 és a maga nemében szeretnivaló.

A történet most azzal kezdődik, hogy House-nak új csapatot kell összeválogatnia, ami azonban nem túl egyszerű feladat olyasvalakinek, aki meg van róla győződve, hogy nincs szüksége segítségre. Végül beadja a derekát Cuddy-nak, és egyfajta versenyt hirdet a sok jelentkező között, hogy majd közülük a győztes 3 elnyerhesse az állást. Egyelőre nem derült ki, hogy valóban lesznek-e új szereplők House csapataként, vagy valamilyen őrült módon visszakerül a régi hármas, de őszintén szólva én az utóbbiban bízom 😀

A jól ismert poénok ebből az évadból sem maradtak el, úgyhogy hajrá mindenkinek; nézzétek! 😀 Megéri! 😀

Reklámok

Responses

  1. Honnan lehet beszerezni az uj evadot?

  2. Utánaolvastam, és nem lesz meg a régi csapat, csak Foreman.

  3. Valakiii! segííítséég! ha megvan vkinek a 4. évad utolsó, 16. része, az sürgősen keressen meg az e-mail címemen( (ale@vipmail.hu)
    vagy lehetséges, h csak 15 részes az évad? nem hiszem, mert a 15.-nek úgy van vége, ahogy évad nem záródhat…

  4. Nem lehet vhol nézni a korábbi részeket letöltögetés nélkül? mer lemaradtam néhány részről, és ahol találtam, ott kb. 1 óra egy rész (minimum). Valaki tudna segíteni?

  5. *úgy értem egy rész letöltése. De ha csak Foreman marad, az úgy nem lesz jó.

  6. Laci..ha már ugy nézel valamit neten hogy nem töltöd le..az ugyanaz mintha letöltenéd 🙂 így is ugyis letöltöd a temporary-ba..:)..van elég sok olyan oldal ahonnan reg. nélkül le lehet a részeket tölteni..

  7. seriesms.eu itt megvan minden


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: