Szerző: andyme | 2007. november 17.

Resident evil 3

residentevilextinction1.jpg

Ááá! Ezt nem kellett volna! Mármint ahhoz képest, hogy mennyire vártam, iszonyat csalódás volt! Az első rész után igazából a 2-t azért néztem meg, hogy adjuk neki egy esélyt, hogy mégis helyrehozzák azt, amit az borzalmas grafikai megvalósítással sikerült elcseszniük, és a kettőt egyenesen imádtam! Viszonyt a harmadik rész iszonyat gyorsan összevegyített értelmetlen vacak volt!

Először is a film elején olyan érzésem volt, mintha totál eltévedtem volna, aztán megijedtem, hogy most újrajátszák nekünk az első két rész eseményeit, amiért ordítottam volna! Szerencsére nem ez történt, hanem bizonyos Alice újraklónozásos kísérletnek lehettünk szemtanúi. A film pedig ott kezdődik, hogy a már ismert T vírus elszabadult a világban és az emberi civilizációkon kívül még a természetet is jelentősen kipusztította: vagyis minden elsivatagosodott. Aztán a történetnek egy kisebb surviver csoport lesz a főszereplője, akik természetesen összefutnak Alice-el egy iszonyat jól megcsinált tüzes trükk keretében, ami fertőzött madársereg alkalmi elijesztésére szolgál. Viszont ezt a rész kifejezetten tetszett, ahogy Alice szépen odapörkölt a kis madárkáknak. Szóval végeredményben voltak nagyon jól kigondolt, és megcsinált részek benne, mint az elején a kutyusos jelenet, viszont történet szempontjából lehetne min kötöszködni. Először is ha felbukkan benne az a pasi a második részből, akkor igazán felmerülhetne a kérdés, hogy a kislány és a rendőnő hova a fenébe tűntek? Legalábbis engem zavart, hogy nem lehet tudni róluk semmit! Meg az se volt teljesen tiszta, hogy az új szer mit is csinál igazából a zombikkal?! Meg ez a domesztikáció is igazán érdekes felvetés volt. o_O Domesztikálja őket a rosseb! Golyót mindegyiknek oszt kész!
Ettől eltekintve tetszett a befejezése, ami az összes eddigi részekben szerintem a legjobban elkapott volt! Meg látványos Alice-szerű “ezt neked zombi” akció-jelenetekben is dúskált a film, amit kifejezetten szeretünk. ^^ 😀

Összességében azt kaptuk, amit egy hasonló jellegű zombis filmtől várhatunk: sok zombi, vér, meg őrült tudósok akik végül úgyis meghalnak. Hogy miért is nem tetszett? Mert a 2-höz képest erőlködésnek tűnt. A zenéje pedig még mindig überel mindent!

Reklámok

Responses

  1. Volt zenéje? A tüzes trükk nekem is tetszett, de egyébként nem jött be a film. Egy csomó dolgot tök fölöslegesnek és értelmetlennek találtam. Például, ha a Red Queen az első részben ki tudta írtani az egész bagázst, a nővérkéje miért nem csinált semmit? Meg a kutyás jelenetnek az elején mi értelme volt? Kihalt a világ és pár agyament azzal szórakozik, hogy mutáns kutyákat tart hátha valaki arra téved és egy sör mellett végignézhetik ahogy a dögök felzabálják az áldozatot? Ja meg ahogy álmában felemeli a motorját, meg a cuccait. Star Wars anyone?
    Na mind1, egyáltalán nem ismerem a játékot, nekem az első rész tetszett a legjobban Manson beteg zenéivel 🙂 Azóta csak romlott.

  2. Igazából a zenéjét úgy összességében értettem. 🙂 Hogy a romló történethez képest, azért az még mindig nagyon ott van, és iszonyat jó!
    A kutyás jelenetnek pedig annyira volt értelme, hogy meghalt pár, az elpusztult civilizáció után megmaradt pszichopata őrült…. és ez tetszett. 😀
    Meg egyébként az elején az volt a céljuk, hogy örömüket leljék a csajsziban, aki ezt nem hagyta, és erre jöttek a kutyák.
    Az álmos-felemelős jelenet meg jó volt, hiszen azzal is mutatták, hogy mennyire növekszik az ereje.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: