Szerző: andyme | 2007. november 25.

A másik én

a-masik-en.jpg

Nah egy újabb film, amit nem kellett volna megnéznem! Mivel szeretem Jodie Fostert, de ebben a filmben valahogy túlságosan is erőlködött! Lehet, hogy velem van a baj, és túl nagy elvárásaim vannak a filmekkel kapcsolatban, de nem érdekel, mert azokból NEM fogok leadni!

A film egy szerelmes pár tragédiája körül körvonalazódott, akik egy éjszaka sétáltatni vitték a kutyájukat, miközben a parkban egy banda megtámadta őket. A férfit agyon verték, a nőt pedig súlyos sérülésekkel az intenzívre küldték. A nő (jodie Foster) a történtek után fegyvert ragadt, és elhatározta, hogy saját kezüleg fogja megtisztítani a várost a “mocsoktól”. Szóval az egész mű olyan Charles Bronsonos, bosszús-leszámolós film volt csak női változatban.

Igazából nagyon át kellett volna éreznem a tragédia fájdalmát, de egyszerűen képtelen voltam rá több okból is. Az egyik a már említett nagyon lehangoló színészi játék, Jodi Fostertól nem megszokottan, a másik meg a gyenge rendezés. Mert azért a színészi játék megmenthető lett volna, némi rendezői elfedéssel. Először is a férfi… nem, nem és nem! Én nem vagyok előítéletes, de azért egy arab pasit semmiképp nem raknék be Jodi Foster mellé! Szinte érezni lehetett a moziteremben a feszültséget, amikor az a pasi megjelent a Foster mellett a vásznon.

A színésznő szerepéből pedig csak úgy ordítania kellett volna a gyászoló, szerelmes nőnek, de ehhez hiányzott a kellő színészi átélés, vagy olykor pont túlzásba vitte mint a végén. A ruházata pedig abszolút lehetetlenné tette, hogy beleéljem magam a helyzetbe! Azt ugye tudni, hogy Jodie Foster leszbikus irányultságú színésznő, de ennek miért kell megnyilvánulnia a filmvásznon? Mármint az öltözködésével egy teljesen 100% meleget sikerült a vászonra vinniük a készítőknek, és ezzel annyira de annyira nem tudott hiteles lenni! Íme a bizonyíték, hogy a kösztümök mennyit számítanak!

Szóval végeredméynben nem tetszett a film, persze voltak jó pillanatai, mint a nőt a kórházban látták el, és ezzel párhuzamosan vágták össze a férjével töltött szeretkezéseket, mégsem tudott semmi maradandót alkotni! Remélem Jodie Foster a következő filmjeivel visszanyeri a bizalmam.

Reklámok

Responses

  1. Nah ennyi kommentet se kaptunk még egy rakásra… remélem bírta a klaviatúrád…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: