Szerző: M@D_FiSt | 2008. január 24.

Four Brothers

4brothers

Nem mai film, bocsi. De mondjuk, hogy hozzám most jutott el 🙂 Besorolással kicsit bajban vagyok, maradjunk annyiban, hogy egy film rosszarcokról, drámáról néha egy kis akcióval. Vagy mondjuk, hogy újkori genszterfil, igazából mindegy, mert a jobb amerikai filmek közé tartozik és kész, megnézése ajánlott.

A film 4 testvérről szól, akik nem vérszerinti testvérek, de egy kedves hölgy aki árvák elhelyezésével foglalkozik örökbefogadja és felneveli őket. Egyik sem egy szent, sőt… Azonban a mindenki által kedvelt hölgyet egy este hidegvérrel megölik a kisboltban, rablásnak álcázva az egészet. A temetésre a 4 testvér ismét találkozik, és úgy döntenek a zsaruk kevesek ehhez az ügyhöz és saját módszerrel oldják meg az ügyet.

Tudom a sztori nem nagy szám, valószínüleg láttunk már ilyet, de megvalósítása viszont nagyon jó. Van tipikus főgonoszunk, van korrupt zsarunk és van a a négy tesó akik nem rózsszín párnákkal dobálóznak. Igazából ebben a filmben mindenki rossz és bár sablonosan hangzik, a dolgok nem olyan egyszerűek és egyértelműek mint amilyennek látszanak. Kemény film, úgyhogy ehhez tartsátok magatokat 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: