Szerző: andyme | 2008. január 25.

Atonement: Vágy és vezeklés

atonement.jpg

Igen! Köszönjük Joe Wright! Pontosan az ilyen filmekért érdemes moziba járni! Mostanság ugyanis kellően kivételes filmek hiányában hanyagolom a mozilátogatást, de az utóbbi időben valahogy sikerült a tényleg remek alkotásokat kifognom! ^^

Igazából nem akarnék túl sokat írni ezzel a filmmel kapcsolatban, mivel nem is lehet… ezt látni kell!!! Joe Wright kivételes tehetséggel viszi vászonra a benne megmutatkozó hullámzó érzelmeket, és a felfokozott drámai hangulatot. Még eddig nem tapasztalt módon használja ki a zene hangulatfokozó hatását a kellő érzelmek eléréséhez, és nagyszerűen játszik velük! Tényleg itt már nem is a történetről volt szó… itt igazán, komolyan érzelmek jelentek meg a vásznon!!! Melyik rendező képes még erre a mai világban!? Szóval le a kalappal előtte!

Persze a színészeknek is jár a dícséret. Ahhoz képest, hogy mennyire nem szerettem Keira Knightley játékát korábban, most teljesen magára cáfolt, és a férfi tárásval együtt tejesen sikerült átadniuk a szerelmi drámát.

Joe Wright rendezőről egyébként még azt kell tudni, hogy Büszekség és Balítélet is neki köszönhető, ezért a magyarok frappánsan a Vágy és Vezeklés címet adták mostani filmjének. Lényeg a lényeg… aki egy tényleg kiemelkedő filmet szeretne látni, és igényes ezen a téren, mindenképp nézze meg! Meg úgy egyébként is mindneki nézze meg! 😀 😛

Reklámok

Responses

  1. Akkor jólvan…ígérem majd én is megnézem 😀

  2. Tessék is megnézni! 😀 De mondom olyan hatalmas történetre nem kell számítani, hiszen itt az érzelmek dominálnak. ^^

  3. Na megnéztem ezt is….

    Hát mit ne mondjak, kevés szomorúbb filmet láttam….hüpp

  4. Ugye? 😦 Szomorú, de szép… ^^

  5. Öcsém…ez egy tök jó film. Igen jól megcsinálták, igaz télleg szomorkás node sebaj. Valakinek ez jön be, nem lehet mindig happy end-es filmeket gyártani…mint ahogy pl fagyiból is több izű van…szal nézzétek csak meg!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: