Szerző: thandy | 2008. május 21.

27 idegen igen

Igazából nem nagyon tudom már, hogy miért szedtem le és néztem meg ezt a filmet, de végülis most nem is ez a lényeg. Ami megtörtént, megtörtént. Nem mondhatnám, hogy nagyon le voltam nyűgőzve, de annyira nagyon nem is volt szörnyű a film. Simán nézhető, családi alkotás semmi különösebb extrával.

Adott egy csaj, aki már 27 esküvőn vállalta a koszorúslány és a szervező szerepét, ami már önmagában is egyfajta őrültségre vall, de ez még csak a jéghegy csúcsa. A Jane Nichols-ot játszó Katherine Heigl szerepe szerint megszállottja az esküvőknek, minden egyes koszorúslányruhát megtartott és gyűjti egy esküvőkről tudosító újságíró minden cikkét. Az egész történetbe igazából egyetlen dolog okoz némi feszültséget, némi bonyodalmat. Jane ugyanis szerelmes a főnökébe, de amikor egy bulin a főnöke, George találkozik Jane húgával, a szerelmes ábrándok szertefoszlanak.

Igazából nem is tudnék semmi olyat írni erről a filmről, ami különlegessé teszi. Egy teljesen átlagos családi filmmel van dolgunk, ami kellő mértékben tartalmaz poénokat, drámát, romantikát és mindent, amit már megszoktunk a hasonló filmes csodákban. Gyakorlatilag annak lehetünk szemtanúi, ahogy egy mindenkinek engedelmeskedő, mindig csak mások érdekeit néző, magánéletet nem élő csajszi végre talpra áll és képes lesz nemet mondani.

Mondom, semmi extra, de kikapcsolódásnak tökéletes. Egy kellemes, esti szórakozáshoz lehet jó választás, úgyhogy akinek ilyen irányú tervei vannak, nyugodtan adjon neki esélyt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: