Szerző: thandy | 2009. november 16.

Flashforward

flashforward-logo_533x290

Valamelyik nap az AXN-en láttam a Flashforward bemutatóját, ami szinte azonnal megfogott. 2 perc 17 másodpercre a világon mindenki eszméletét veszti, és látomása lesz. Nem akármiről, hanem egy még meg nem történt napról, április 29-éről. A csavar az egészben, hogy az emberek látomásai egyeznek. Felmerül hát a gyanú, hogy valóban mindenki a jövőbe, a valós jövőbe kapott kitekintést.

A Flashforward nagyon izgalmas sorozat, olyan fordulatokkal és mozgatórugókkal, melyek sikeresen fenntartják az érdeklődést. Egyik rész közben sem fordult elő velem, hogy egy pillanatra is elkalandoztam volna, unatkoztam volna. Lenyűgöző annak a bemutatása, mennyire meghatározza mindenkinek az életét a kitekintés már az első pillanattól kezdve. Egyes szereplők olyan dolgokért bűnhődnek már a jelenben, amiket még el sem követtek. Mások a józan ész számára hihetetlen képeket látnak, melyek  egy csettintésre forgatják fel az illető életét. De mi van azokkal, akiknek nem volt kitekintésük? Akik nem láttak semmit?

A színészek nagyon jól játszanak, jól válogatott gárda vonul fel a Flashforward színpadán. Néhányuk ismerős lehet a Lostból, vagy más filmekből, sorozatokból, de egyik sem az a túl felkapott színész, aminek én személy szerint csak örülni tudok. Egy sorozatban mindig fontos szempont, hogy beleépüljenek a karakterek a történetbe. Azonosuljon az arc a szereplővel és fordítva.

Egyelőre még gyerekcipőben jár a sorozat, de mindenkinek ajánlom, hogy kezdje el nézni, mert tényleg izgalmas és érdekes. Leköti az ember figyelmét. Talán még egyszer a népszerű Heroes-szal, vagy Prison Break-kel egyetemben fogom említeni. 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: